Universul RĂDEȘTIințescu

Universul RĂDEȘTIințescu

Fondul Științescu este o mișcare națională de reenergizare a educației STEM care-i încurajează pe cei pasionați să le arate copiilor – prin experiment, activități practice și joc – acea latură a disciplinelor științifice care cu greu poate fi descrisă în manuale.

Științescu, a cărui menire e să-i ajute pe copii să descopere sensul ultim al științelor, le oferă mentorilor – profesori, elevi, studenți, profesioniști din toate domeniile – finanțări, resurse, îndrumare, sprijin.

Dezvoltat de către Federația Fundațiile Comunitare din România cu sprijinul Romanian-American Foundation (RAF), Fondul Științescu este implementat prin fundațiile comunitare locale în 13 orașe din România.

În RĂDEȘTIințescu am dori să incităm copiii și tinerii pentru știință, tehnologie și spirit antreprenorial. Prin urmare, am dori să facem un parc cu o mulțime de experiențe și atracții fabuloase. Aici copiii să poată încerca câteva din activitățile noastre.

1 Comment
  • Bianca
    Adăugat pe 10:14h, 18 august Răspunde

    Stilul tau este cu adevarat unic in comparatie cu alti oameni de la care am citit lucruri. Va multumim ca ati postat cand aveti ocazia, cred ca voi marca doar aceasta pagina.

Adaugă un comentariu