Centrul de activități recreative la sat

Centrul de activități recreative la sat

Din luna iunie a fost dat startul unei serii de activități recreative pentru locuitorii satului Rădești, pe o durată de 4 luni, în cadrul proiectului „Centrul de activități recreative la sat”, organizat de Asociația Rădeșteanca, finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow.

Seară de seară și în zilele de sărbătoare,  tinerii se întâlnesc la „Centul de activități recreative la sat”, din fața sediului Asociației Rădeșteanca, unde joacă tenis de masă, șah și remi. Aceste activități vor continua pe perioada desfășurării proiectului și după finalizarea lui.

De luni, 2 august, începând cu ora 09:00, vom face înscrieri și pentru alte activități.  Așteptăm cât mai mulți copii, cu vârste cuprinse între 8 și 15 ani,  să ni se alăture. Dacă sunt copii veniți la bunici în vacanță, pot participa și ei.

Următoarele activități vor promova desenul, jocurile tip board-games,  jocul de șah și dansul. Clubul va desfășura și activități în aer liber, întreceri, desen pe asfalt și va promova dobândirea de noi abilități.

#StartONG #ImplicareaFaceDiferenta #KauflandRomania #ActfoTomorrow

Niciun comentariu

Adaugă un comentariu